Gewoonweg Wandelen 
 

Ontdek het Tatra Gebergte - 7 dagen


SLOWAKIJE

Slowakije is een prachtig land en nog niet bij veel toeristen bekend. Het land is klein qua oppervlakte maar heeft veel te bieden; denk aan het bruisende Bratislava, historische monumenten, een schitterende natuur, folklore, schilderachtige stadjes en imponerende kasteelcomplexen.

In Slowakije ligt het Nationale Park Tatra en dit is een waar eldorado voor natuurliefhebbers. Je kunt hier urenlang wandelen en in de wintermaanden kun je hier skiën. In de afgelegen gebieden komen zelfs nog wolven en beren voor.


PROGRAMMA

Dag 1: Aankomst Bratislava
In de loop van de dag arriveer je bij je hotel in Bratislava. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Overnachting in een hotel in Bratislava.

Dag 2: Bratislava - Tatra Gebergte
Na het ontbijt rijd je richting het Tatra Gebergte. Onderweg kom je diverse mooie kastelen tegen, welke beslist een bezoek waard zijn.
Overnachting in een appartementencomplex gelegen in het Tatra Gebergte.

Dag 3, 4 en 5: Tatra Gebergte
Deze dagen zijn ter vrije besteding. Het Tatra Gebergte staat bekend om de prachtige natuur met vele wandelmogelijkheden. Maar dit is niet het enige wat het Tatra Gebergte te bieden heeft. Deze regio staat ook bekend om de unieke houten architectuur (UNESCO) en de gotische architectuur in de Spiss regio, waar je diverse bezienswaardigheden aantreft welke op de UNESCO lijst vermeld staan. Een bezoek aan 1 van de grotten in dit gebied is zeker ook de moeite waard.
Deze regio heeft tevens veel te bieden voor een vakantie met kinderen; je vindt hier o.a. 4 grote Aqua parken, diverse kabelbanen, klimparken en andere kindvriendelijke activiteiten.
Je overnacht in een appartementencomplex gelegen in het Tatra Gebergte.

Dag 6: Tatra Gebergte - Bratislava
Vandaag rijd je weer terug naar Bratislava. Je kunt ervoor kiezen om vroeg te vertrekken, zodat je tijd over hebt om het mooie historische centrum van Bratislava te ontdekken. 
Overnachting in een hotel in Bratislava.

Dag 7: Bratislava
Na het ontbijt is deze reis ten einde. 


INCLUSIEF / EXCLUSUSIEF

Inclusief

  • Twee overnachtingen in een 3- of 4-sterren hotel op basis van logies en ontbijt in een 2-persoonskamer in Bratislava.
  • Vier overnachtingen in een 3- of 4-sterren appartementencomplex op basis van logies in een appartement in het Tatra Gebergte.

Exclusief

  • Lunch en diner.
  • Ontbijt op dag 1, 3, 4, 5 en 6.
  • Toeslag 1-persoonskamer.
  • City tax.
  • Excursies, entreegelden etc..
  • Persoonlijke uitgaven.
  • Reis- en annuleringsverzekering.


PRIJS / DATA

De prijs voor deze 7-daagse autovakantie bedraagt circa € 230,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in een 3-sterren hotel/appartementencomplex en circa € 305,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in een 4-sterren hotel/appartementencomplex. Neem voor de juiste prijs contact op.

Deze reis is mogelijk van mei t/m oktober.

Wil je langer of juist korter blijven? Wil je een excursie boeken? Neem contact met ons op (info@gewoonwegwandelen.nl) en wij stellen graag een reis op maat voor je samen! Uiteraard is het ook mogelijk om deze rondreis per huurauto te maken.


Offerte